Om oss

Plåt, Ventilation och isolering Gnarp
Wikströms Isol & Plåt AB startades av Göran Wikström 1989 i Gnarp. Företaget utför tjänster inom plåtarbeten, ventilation och isolering. Företaget drivs nu av Görans son Stefan och har 3 anställda.

Vi samarbetar med flera välrenommerade företag för att kunna erbjuda ett komplett resultat för våra kunder. Många av våra kunder är återkommande, ett kvitto på att vi gör ett bra arbete.

Vi utför plåtarbeten, ventilation och isoleringsarbeten i Gnarp, Hudiksvall, Sundsvall, Nordanstig, Harmånger och Bergsjö. Vårt arbetsområde kan variera och vi är flexibla för våra kunder!

Vår syn på kvalitet omfattar såväl våra produkter som våra tjänster. Vi tar ansvar för god arbetsmiljö och att vår verksamhet följer ett effektivt arbetsmiljöarbete. Våra miljökrav är högt ställda och vi eftersträvar en så liten miljöpåverkan som möjligt i alla led. Wikströms Isol & Plåt är medlem i Plåtslageriernas Riksförbund sedan 2002. Vi innehar Entreprenad Kvalitetssäkring FR2000 och har samtliga intyg och policys samlade nedan.

Miljöpolicy Kvalitetspolicy Arbetsmiljöpolicy Plåtslageriernas Riksförbund Bas-U Bas-P Kvalitetsäkring FR-2000

Wikströms Isol & Plåt AB

Armévägen 1,  820 77 GNARP
Tel: Stefan: 070-376 66 93  Göran: 070-376 68 91
Epost: stefan@wikstromsplat.segoran@wikstromsplat.se

Hemsida drivs av Annonspartner Sverige AB