Snöräven

Snöskottning av tak

Under vinterhalvåret arbetar vi även med att röja tak från snö och is som annars riskerar att skada byggnader och förbipasserande.
Takets lutning och övriga egenskaper, i kombination med stora temperaturskillnader, skapar på vintern risk för istappar och snöras. Fastighetsägaren ansvarar för bevakning och bedömning av när taken behöver skottas. Fastighetsägaren ansvarar också för att varna för nerfallande snö och is från taket, genom att sätta upp vägspärrningar och varningsskyltar.

Snöräven

Med hjälp av vårt verktyg ”Snöräven” utför vi takskottning snabbt och effektivt! Stora sjok av snö hyvlas av i långa rader och underlättar för både utövare och är tidsbesparande. Se vår video nedan från ett av våra jobb!

Roof Cleaner

Städa bort snön utan att gå upp på taket! Med Roof Cleaner är det ingen risk att trampa sönder tegelpannor, buckla till plåttaket eller ramla ner eftersom man alltid står på marken. Är tillverkad i anpassade dimensioner av lättmetall och högkvalitativt lackerad polyesterduk.

Egen skylift

Vi har en egen skylift för att komma åt alla tak och avlägsna snö . Inget jobb är för stort eller för litet! Kontakta oss.

Wikströms Isol & Plåt AB

Armévägen 1,  820 77 GNARP
Tel: Stefan: 070-376 66 93  Göran: 070-376 68 91
Epost: stefan@wikstromsplat.segoran@wikstromsplat.se

Hemsida drivs av Annonspartner Sverige AB